Slide thumbnailTwee puppy straathondjesVoorkant van een boek

De buitenlandse hond

BESTEL NU!
Voorkant van een boek

DE BUITENLANDSE HOND

Deze pagina is van een andere orde dan de rest van de website. Maar dit boek vind ik dusdanig belangrijk dat het op grote schaal gedeeld mag worden.

Sinds 2000 heb ik zelf altijd ‘buitenlanders’ gehad. Eerst mijn twee Turkse berghonden Sjors & Sjimmie die twaalf jaar in mijn leven zijn geweest. Zij hebben mij ontzettend veel geleerd over hondengedrag. Daarna kwam Taka uit Roemenië met de nodige rugzak en nu heb ik Lizzy & Lucy, ook beiden uit Roemenië, met hun eigen rugzak. Al deze honden hebben mijn hart veroverd. Ik hou van de unieke mixen die buitenlanders zijn, uniek in vorm, kleur en persoonlijkheid.

Dit boek gaat specifiek over het adopteren of gaan samenleven met een hond uit het buitenland. Ik heb het boek in 1 ruk uitgelezen, het staat boordevol informatie over hoe je je kunt voorbereiden op de komst van een buitenlandse hond, gezondheid, de juiste match,  samenleven en wat het van jou vraagt, de mitsen en maren en bovendien een heleboel foto’s van allemaal lieve schatten.

Dit boek is een absolute musthave voor elke (toekomstige) adoptant en niet alleen voor honden uit het buitenland maar zelfs voor elke hond die in jouw leven gaat komen.

Het is simpelweg een zeer waardevol boek voor elke hondenliefhebber!

Geschreven door Suze Steenbergen & Marleen van Baal

*** bestellen via deze link zorgt ervoor dat 50% wordt gedoneerd aan goede dierendoelen!

DE BUITENLANDSE HOND

Bij de aanschaf van een hond is het adopteren van een hond uit het buitenland steeds vaker een optie. Een logische keuze bij de enerzijds grote vraag naar een harig gezinslid en anderzijds het enorme aanbod van honden die een fijn thuis zoeken. Het kan een prachtige match voor het leven zijn, maar dat is niet vanzelfsprekend.

Honden uit het buitenland maken een andere start, maar hebben ook andere ‘roots’. Dat maakt de keuze voor een buitenlandse adoptiehond iets om goed over na te denken.

De Buitenlandse hond, een boek met alles over adoptie en samenleven, neemt de hondenliefhebber op positieve wijze mee in het adopteren van en het samenleven met buitenlandse herplaatsers. Hoe men na adoptie de hond, met begrip en inzicht, zo optimaal mogelijk kan begeleiden in hun leven en de maatschappij.

Kaft achter van een boek
224

PAGINA’S

10

HOOFDSTUKKEN

21

INTERVIEWS

© Copyright - True Nature Trails