Slide thumbnailBackpacker met hond in bergen

hond voor op

Hoe bereid je jouw

langere tochten?

BESTEL NU!Hoe bereid je je hond voor op langere tochten cover telefoonHoe bereid je je hond voor op langere tochten cover
Hoe bereid je je hond voor op langere tochten cover

HOE BEREID JE JOUW HOND VOOR OP LANGERE TOCHTEN?

Tips & tricks voor een goede start

Waar dien je rekening mee te houden?
En hoe kun je weten of jouw
hond langere tochten aan kan?
Op welke leeftijd kun je beginnen met trainen?

In dit compacte e-book vertel ik je over het opbouwen van de fysieke conditie bij je hond.

Ik vertel je over wanneer je kunt beginnen met trainen, over emotionele stabiliteit, hoe je kunt herkennen wanneer je hond moe is, of jouw hond geschikt is voor langere tochten en meer.

Wat anderen zeggen

“Heerlijk te lezen e-book vol met nuttige informatie en verfrissende invalshoeken over het voorbereiden van je hond voor lange wandeltochten. Dit boek gaat verder dan het volgen van een wandelschema om conditie op te bouwen en spieren en pezen te versterken. Het leert je kijken naar je hond. Jouw hond. Zodat je zelf beter kunt beoordelen hoe het met je hond gaat tijdens en na lange wandeltochten. En welke invloed (en verantwoordelijkheid) jij daar op hebt.

Anouk heeft een fijne schrijfstijl. Haar boodschap is niet alleen leerzaam voor mensen zonder ervaring met lange wandeltochten, ook de ervaren wandelaars/hondenkenners zullen hier wat van opsteken.”

“Heb zonet je boekje gelezen. Heel leesbaar geschreven met veel goede en bruikbare tips. Schitterend dat je durft te schrijven dat bepaalde rassen minder geschikt zijn voor lange tochten, want ongelooflijk wat je soms rondom je heen vaststelt. Maar uiteraard bevestigen uitzonderingen de regel en dat heeft alles te maken met hoe het baasje dagelijks door het leven gaat met z’n hond.

Voor mij heel herkenbaar dat er binnen eenzelfde ras verschillen kunnen zijn. Sommige van mijn Italiaanse Windhondjes hadden snel door onze gedragingen (pakken van de rugzak, aantrekken van de wandelschoenen…) door dat de wandeling vandaag wat verder zou zijn dan de dagelijkse wandeling en doseerden hun krachten, ons jongste Italiaantje daarentegen (ondertussen ook al 8 jaar) blijft zich gedragen als een Duracell-konijn van begin tot het eind.

Ik kijk alvast uit naar je andere boek!”

“Heel interessant! Een echte aanrader!
Je krijgt specifieke informatie zodat je kan beslissen of je hond wel geschikt is voor langere wandelingen en tips hoe je je hond kan voorbereiden op een mooi avontuur. Heel blij dat ik dit e-book nu als handvat heb om Ubbe en mij voor te bereiden op de Mystique Scotland reis!”
© Copyright - True Nature Trails