Deep Dive 5Deep Dive 5

Deep Dive 5, Noorwegen

Deze midweek bestaat uit 5 afwisselende dagtochten, met hier en daar een fysieke uitdaging, in de provincie Telemark in Zuid Noorwegen. Een Deep Dive in de diversiteit van het Noorse landschap. Toppen beklimmen, weidse uitzichten, blinkende meren, elke dag een totaal nieuwe ervaring. Naast alle schoonheid staat deze midweek garant voor avontuur.

De eerste drie dagen wandelen we in de omgeving van Morgedal, met zeer diverse tochten langs meren en bossen, omringd door de stilte. Maar ook het beklimmen van een top met als beloning 360 graden weidse uitzichten. De laatste twee dagen verhuizen we naar de omgeving van Rjukan, waar we de hoogvlakten van de Hardangervidda gaan ervaren, voornamelijk boven de boomgrens. Even proeven aan de sfeer, de ruimte, de grootsheid, van het 8000 vierkante kilometer grote nationale park.

Deze week staat in het teken van optimaal genieten met je hond maar ook zonder hond ben je helemaal welkom. Je draagt een dagrugzak met alleen de noodzakelijke benodigdheden zoals lunch en extra (regen)kleding. Naast de dagtochten, als er nog energie over is, zijn er genoeg mogelijkheden voor andere activiteiten in de omgeving.
De overnachtingen regel je zelf, je kunt kiezen uit een hotel, wellicht je eigen camper, op een camping of in blokhutten. Je ontvangt na inschrijving alle informatie hierover, samen met een uitgebreide paklijst.

Informatie Deep Dive 5

True Nature Trails biedt op maat gemaakte reizen aan voor een onvergetelijke ervaring met je hond. De liefde voor de natuur is groot, net als het welzijn van honden. Het vermijden van stress bij honden staat centraal binnen elke reis van True Nature Trails. De honden zijn tijdens deze reis grotendeels aan de lijn, in verband met veiligheid, de aanwezigheid van wild en de Noorse regelgeving.

Jouw hond

* heeft een leeftijd van minimaal 1,5 jaar
* heeft fysiek een goede conditie en geen overgewicht
* is emotioneel stabiel
* kan goed met veranderende omstandigheden omgaan
* loopt zonder problemen aan de lijn
* draagt een Y-tuigje
* wordt geleid met een lange lijn van minimaal 5 meter (geen flexlijn)

Aantal personen/honden

Er geldt een maximaal aantal deelnemers van 6. Door het klein houden van de groepen is er rust voor de honden, meer persoonlijke aandacht & kun je intenser van de natuur genieten. Geen massale groepen maar echte aandacht voor jou en je hond.

Er geldt een maximum van 1 hond per persoon.

Fitheid

Een goede conditie is zowel voor de hond als begeleider vereist. We wandelen elke dag meerdere uren (ongeveer tussen de 3 & 5 uur) met delen waarbij we soms flink klimmen en dalen, in moerasgrond lopen of klauteren op een ondergrond van keien. We beklimmen toppen die soms een beetje lef vragen en focus. Als je last hebt van hoogtevrees is deze reis wellicht niet voor jou. In principe geldt, ben je gezond en vitaal, en kun je met gemak 15 km wandelen, dan kun je deze reis aan. Check ook de pagina over fitheid.

Duur van de reis

5 dagen: 12 juni t/m 16 juni 2023

5 dagen: 17 juli t/m 21 juli 2023

Starpunt: Morgedal
Eindpunt: Rjukan

Kosten reis incl. BTW* €555,-

Inclusief:

* 5 dagtochten
* vervoer (dag 2 & 3) naar de start/eindpunten van de wandelingen
* persoonlijke reisbegeleiding door ervaren gids
* satelliet apparatuur om onze veiligheid te garanderen
* deskundig advies over wandeltechnieken
* exclusief filmpje van de reis, na afloop

Exclusief

* overnachtingen (je ontvangt overnachtingsopties na aanmelding)
* reiskosten naar Noorwegen (voor deze reis is een eigen auto vereist)
* reiskosten tussen de wandellocaties (rondom Morgedal & Rjukan)
* maaltijden
* annuleringsverzekering
* reis- en ongevallenverzekering

Inschrijven

Inschrijven voor deze reis kan tot 4 weken voor vertrek.

*** The Deep Dive 5 gaat door bij aanmelding van minimaal 5 deelnemers.

Deep Dive 5
Deep Dive 5
Deep Dive 5
Deep Dive 5
Deep Dive 5
Deep Dive 5Deep Dive 5
nl_NL