Slowdown Together

SLOWDOWN

TOGETHER

* Verdiepingsreis met je hond *

BOEK NU!

SLOWDOWN TOGETHER

Slowdown Together, een 5-daagse retraite met een unieke verwensetting voor jou & je hond, boordevol afwisselende activiteiten.
Deze 5 daagse worden zowel jij als je hond volledig in de watten gelegd, slapen jullie in een houten blokhut en wordt je ondergedompeld in een hoge dosis quality- time met je hond.

Het verschil tussen Slowdown Together en de andere reizen is dat hier veel meer de nadruk wordt gelegd op de relatie met je hond door middel van diverse workshops waarin ontzettend veel tools worden aangereikt. Je maakt kennis met energetisch werk en kunt direct alles toepassen bij je hond. De wandelingen zijn niet zozeer gericht op het maken van afstanden of het lopen van bepaalde routes, maar meer op de verbinding met je hond. Tijdens de wandelingen worden er oefeningen aangeboden welke jou leren anders naar je hond te kijken.

Je hond leren masseren, leren over stress bij honden, verschillende vormen van speuren, het zijn slechts een aantal onderdelen. Je ontvangt individuele coaching en een energetische behandeling voor jezelf of je hond, je maakt kennis met ademwerk en hoe dit toe te passen in situaties in het dagelijks leven, elke dag maken we bijzondere wandelingen, we bevinden ons in een prachtige en zeer rustige omgeving in de natuur, de workshops zijn intens en zeer leerzaam.

Deelnemers die je de afgelopen jaren voor zijn gegaan waren over het algemeen geraakt, verrast en zeer enthousiast over het unieke programma. Om nog maar niet te spreken over de geweldige biologische catering. Wil jij jezelf verder ontwikkelen in samenspel met je hond?
Dan is Slowdown Together een absolute aanrader voor jou!

Informatie Slowdown Together

True Nature Trails offers tailor-made trips for an unforgettable experience with your dog. The love for nature is huge, as is the well-being of dogs. Avoiding stress in dogs is central to any True Nature Trails trip.

Wat levert het je op?
* ontspanning
* nieuwe inzichten in wat jouw hond nodig heeft
* inzichten waarom jouw hond in je leven is
* bijzondere belevingen en plezier
* kennis van massagetechnieken bij de hond
* energetische balans bij jou & je hond
* verdieping in de relatie tussen jou & je hond
* waardevolle tools
* verbinding met de natuur

Number of persons/dogs

Minimaal 6, maximaal 8 avonturiers. Door het klein houden van de groepen is er rust voor de honden, meer persoonlijke aandacht & kun je intenser van je hond, de rust en de natuur genieten. Geen massale groepen maar echte aandacht voor jou en je hond.

There is a maximum of 1 dog per person.

Locatie

Oost Nederland

Duration of the trip

5 dagen
woensdag 1 t/m 5 november 2023 (individuele hutten volgeboekt, 4 plekjes vrij)
woensdag 20 t/m 24 maart 2024 (4 plekjes vrij)
woensdag 6 t/m 10 november 2024

Kosten reis incl. BTW* €895,-

* prijs is op basis van 2 personen in een hut. Indien je een hut voor jezelf wilt geldt er een toeslag van €100,-. Er zijn maximaal 2 hutten voor 1 persoon.

Including:

* overnachting in blokhut
* biologische & vegetarische maaltijden
* dagelijkse bijzondere workshops binnen & buiten
* deskundige begeleiding & programma

*** Slowdown Together gaat door bij aanmelding van minimaal 6 deelnemers.

Slowdown Together
Slowdown Together
Slowdown Together

Ik heb al zo veel trainingen gevolgd maar nooit met het gewenste resultaat. En in deze dagen eindelijk resultaat bereikt waar ik mee verder kan. Het weekend heeft me mentaal veel lucht gegeven. Emoties zijn flink aangeraakt. De ademworkshop heeft diepe indruk op me gemaakt. Zo diep verbonden! Het was een weekend om nooit te vergeten! Dank jullie wel!

“Fijne persoonlijke begeleiding ontvangen en de individuele coaching was echt een verademing! Leuk, al die verschillende vormen van speuren, ik ga met veel inspiratie naar huis. Ik vond het fijn dat er zoveel (soms letterlijke) ruimte voor ons gemaakt werd.  Dank jullie wel!”

“Het eten was werkelijk fantastisch! Het wandelen op een ander level vond ik heel fijn en met de individuele sessie kwamen er dingen aan het licht waardoor ik onze relatie nu beter begrijp. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik ook zo mooi! En wat ik ook fijn vond was de ruimte die we allemaal kregen om te mogen zijn wie we zijn.”

“Het eten is echt heerlijk, de wandelingen hebben mij een nieuwe kijk gegeven op wandelen, een absolute meerwaarde voor hond en baas. Veel tips gekregen waar ik wat mee kan. Zeer bijzonder weekend!”

“De workshop vertrouwen was echt een eyeopener. Ook heb ik ontzettend genoten van de wandelingen en heb ik er veel van geleerd. Met de tools die ik aangereikt heb gekregen kan ik thuis verder. Ik ben zeer zeker geinteresseerd in een vervolg op Slowdown Together!”

“Mooie hutten, schoon sanitair, heerlijke bedden. Ook de gemeenschappelijke ruimte vond ik fijn, hele prettige accommodatie. Het eten was echt heerlijk en sluit aan bij hoe ik zelf ook eet. De wandelingen waren echt een eyeopener. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik confronterend maar wel duidelijk en hoopgevend. Heerlijk om zoveel bezig te zijn met mijn hond.”

“Het was voor ons echt een topweekend. Eigenlijk alles, het eten, de workshops, alles samendoen met mijn hond, het eten was super, alles was evengoed en verrassend. Zeker voor herhaling vatbaar.”

en_GB