Luxemburg 'd Luxe

* Klein Zwitserland *

Luxemburg ‘d Luxe, wandelen in sprookjesland

Dwalend door de groene velden, de hoog reikende bossen en de smalle rotsformaties, dat is Luxemburg ‘d Luxe, ook wel klein Zwitserland genoemd! Deze midweek nodigt je uit om in het prachtige Mullerthal je benen te strekken, waar we de Mullerthal Trail gaan bewandelen.

Deze onwaarschijnlijk mooie en afwisselende wandelroute is een ware belevenis. Vol verwondering struinen we door de herfstbossen, door massieve rotsformaties in bizarre vormen en kleuren, geboetseerd door water en wind. We genieten van valleien en mooie paadjes door rotslabyrinten.
Samen met je hond op avontuur!

Van maandag t/m vrijdag zullen we in dit sprookjesland verschillende wandelroutes volgen van ongeveer 15 km per dag. Door het vele klimmen en dalen zal dit tussen de 3 en 5 uur per dag innemen, met uitzondering van de maandag & vrijdag.
Waarom een midweek? Omdat het dan veel rustiger is in de omgeving en we nog meer van de stilte kunnen genieten.

Geen haast, geen doel, maar vooral genieten van wat we onderweg tegenkomen. We dragen een dagrugzak met het minimale aan bagage. Naast het wandelen zijn er enkele workshops gericht op het verdiepen van de relatie met je hond. En uiteraard heb je voldoende vrije tijd om te ontspannen.

Slapen doen we in een luxe hotel, op een zeer rustige ligging, waar honden helemaal welkom zijn. Elke deelnemer heeft een kamer voor zichzelf en in de avond worden we getrakteerd op een luxe 3-gangen diner.

Informatie wandelreis Luxemburg

True Nature Trails biedt op maat gemaakte reizen aan voor een onvergetelijke ervaring met je hond. De liefde voor de natuur is groot, net als het welzijn van honden. Het vermijden van stress bij honden staat centraal binnen elke reis van True Nature Trails.

Aantal personen

Minimaal 6, maximaal 8 avonturiers. Door het klein houden van de groepen is er rust voor de honden, meer persoonlijke aandacht & kun je intenser van de natuur genieten. Geen massale groepen maar echte aandacht voor jou en je hond.

Fitheid

Een goede basisconditie is zowel voor de hond als begeleider vereist. We wandelen elke dag meerdere uren (tussen de 3 & 5 uur, inclusief pauzes) met delen waarbij we flink klimmen en dalen.

Duur van de reis

5 dagen

Data 2022

Heel 2022 zullen er geen hotelreizen naar Luxemburg worden georganiseerd omdat het hotel geen groepen toelaat vanwege Covid19.

Inclusief

* luxe hotelovernachting, 1 kamer per persoon tenzij anders gewenst
* 3-gangen diner dag 1
* ontbijt/lunch/3-gangen diner dag 2, 3, 4
* ontbijt & lunch dag 5
* dagelijkse fantastische wandelroutes
* 24 uur per dag persoonlijke reisbegeleiding & programma met diverse workshops
* deskundig advies over wandeltechnieken
* deskundig advies over het gedrag van jouw hond (indien gewenst)

Exclusief

* reiskosten naar locatie
* reis- en ongevallenverzekering

Prijs

€849,-

*** De wandelreis Luxemburg ‘d Luxe gaat door bij aanmelding van minimaal 6 deelnemers.

Op reis met je hond

Luxemburg 'd Luxe

* Klein Zwitserland *