fbpx

Luxemburg 'd Luxe

* Klein Zwitserland *

Luxemburg ‘d Luxe, wandelen in sprookjesland

Dwalend door de groene velden, de hoog reikende bossen en de smalle rotsformaties, dat is Luxemburg ‘d Luxe, ook wel klein Zwitserland genoemd! Deze midweek nodigt je uit om in het prachtige Mullerthal je benen te strekken, waar we de Mullerthal Trail gaan bewandelen.

Deze onwaarschijnlijk mooie en afwisselende wandelroute is een ware belevenis. Vol verwondering struinen we door de herfstbossen, langs stromende beekjes, massieve rotsformaties in bizarre vormen en kleuren, geboetseerd door water en wind. We genieten van panoramische uitzichten, valleien en mooie paadjes door rotslabyrinten.
Samen met je hond op avontuur!

Van maandag t/m vrijdag zullen we in dit sprookjesland verschillende wandelroutes volgen van ongeveer 4 á 5 uur per dag, met uitzondering van de maandag & vrijdag (+/- 3 uur per dag).
Waarom een midweek? Omdat het dan veel rustiger is in de omgeving en we nog meer van de stilte kunnen genieten.

Geen haast, geen doel, maar vooral genieten van wat we onderweg tegenkomen. We dragen een dagrugzak met het minimale aan bagage. Naast het wandelen zijn er enkele workshops gericht op het verdiepen van de relatie met je hond, het zal je verrassen! En uiteraard hebben jullie voldoende vrije tijd om te ontspannen.

Slapen doen we in luxe, in plaats van in een tent verblijven we in een hotel op een zeer rustige ligging, waar honden helemaal welkom zijn en alles op honden is gericht.
Veel groen, veel ruimte en vooral veel privacy.

Informatie wandelreis Luxemburg

True Nature Trails biedt op maat gemaakte reizen aan voor een onvergetelijke ervaring met je hond. De liefde voor de natuur is groot, net als het welzijn van honden. Het vermijden van stress bij honden staat centraal binnen elke reis van True Nature Trails.

Aantal personen

Minimaal 6, maximaal 8 avonturiers. Door het klein houden van de groepen is er rust voor de honden, meer persoonlijke aandacht & kun je intenser van de natuur genieten. Geen massale groepen maar echte aandacht voor jou en je hond.

Fitheid

Een goed basisconditie is zowel voor de hond als begeleider vereist. We wandelen elke dag meerdere uren (tussen de 4 & 5 uur) met delen waarbij we flink klimmen en dalen.

Duur van de reis

5 dagen

2019
maandag 7 oktober t/m vrijdag 11 oktober (VOL!)

Inclusief

* luxe hotelovernachting 4x
* lunch & diner op dag 1,
* ontbijt/lunch/diner dag 2, 3, 4
* ontbijt & lunch dag 5
* dagelijkse fantastische wandelroutes
* transport ter plaatse gedurende de 5 dagen
* 24 uur per dag persoonlijke reisbegeleiding & programma met diverse workshops
* deskundig advies over wandeltechnieken
* deskundig advies over het gedrag van jouw hond (indien gewenst)

Exclusief

* reiskosten naar locatie
* reis- en ongevallenverzekering
* ov-transportkosten ter plaatse

Kamer alleen

Er zijn 2 kamers voor 1 persoon. Indien je een eigen kamer wilt geldt er een toeslag van €100,-

De overige kamers worden gedeeld met maximaal 2 personen per kamer. Alle kamers zijn voorzien van 1 persoons bedden en veel persoonlijke ruimte voor iedere hond.

*** De wandelreis Luxemburg gaat door bij aanmelding van minimaal 6 deelnemers.

Prijs

€675,-

Luxemburg 'd Luxe

* Klein Zwitserland *