fbpx

True Nature Trails

* avontuurlijke wandelreizen waar honden welkom zijn *

True Nature Trails 

Avontuurlijke wandelreizen in Noorwegen, met of zonder je hond!

Wakker worden in complete stilte, ver weg van de bewoonde wereld, water drinken uit de rivier,
meerdere dagen zelfvoorzienend in de ongekend mooie Noorse natuur en zoveel meer.

De trektochten, onder begeleiding van Anouk Smit, worden georganiseerd voor maximaal 5 avonturiers (met hond) of maximaal 8 avonturiers (zonder hond).
Iedereen is welkom, jong, oud, man, vrouw, met of zonder hond. De reizen worden onderverdeeld in reizen MET hond en ZONDER hond.

Elke avond zetten we de tent op in de fantastische wildernis van Noorwegen.
Genieten van elk moment, zonder haast.
Je batterij opladen, in de rust, de invloed van de natuur laten binnenkomen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Taka & Anouk, een onafscheidelijk koppel met passie voor vrijheid in de ongerepte natuur. In Nederland wonen wij op de Veluwe.
Taka is sinds mei 2016 in Nederland na een pittig leven aan de ketting in Roemenië
en heeft inmiddels bewezen dat hij de meest ideale reishond is. Taka is bij elke reis aanwezig.

Avontuurlijke reizen met of zonder honden, van dit niveau, heb ik nergens kunnen vinden.
Vandaar dat ik zelf mijn droomreizen heb ontwikkeld voor mensen met of zonder hun hond.
Ik wil het ZIJN in de ongerepte wildernis laten ervaren, het contact vergroten met de elementen en bij de reizen met honden ook de diepgang tussen hond en begeleider vergroten.
Vanuit deze passie is True Nature Trails ontstaan.

Mijn levenservaring en kennis over persoonlijke ontwikkeling, wat we hier te doen hebben op aarde, wil ik graag met anderen delen.  Door middel van mijn passie voor de natuur heb ik dit vormgegeven middels diverse uitdagende trektochten in onbewoonde gebieden.
Ik weet uit eigen ervaring hoe indrukwekkend en helend de natuur kan zijn op je innerlijke systeem. Daar kan geen therapie tegen op.

Juni 2018
“Een onvergetelijke reis met True Nature Trails. Een reis die mij heeft verbonden met mijn ware natuur, mijn ware zelf. Maar ook een reis waar ik nauwelijks woorden aan kan geven, zo indrukwekkend, zo intens. Wandelen in Noorwegen is werkelijk wonderschoon.
Anouk is iemand waar ik volledig mezelf bij kon zijn. De begeleiding was buitengewoon goed. De reis was tot in de puntjes verzorgd. Ik heb haar leren kennen als een goede reisleider, haar liefde en zorg voor deze aarde en haar hond Taka. Ze is een daadkrachtige inspirerende vrouw die stevig in haar schoenen staat.
Door de lange wandelingen werd ik terug geworpen op mezelf. Hierdoor kon ik aandacht geven aan alles wat er in mij leefde. Voor mijn gevoel heeft het me verder gebracht in mijn bewustzijn.
De reis heeft me enorm geïnspireerd. Dit ga ik vaker doen! Ik heb heel erg genoten van het één zijn met de natuur, de eindeloze stilte, het drinken uit meren en rivieren, het wakker worden in een weidse vallei, de mist zien optrekken in de ochtend, alle elementen, de sneeuwtoppen, helemaal back to basic. Ook zonder hond is dit een waanzinnige reis! Nogmaals dank Anouk voor deze onvergetelijke reis waar ik nog vaak met een grote glimlach aan terug denk!”

Liefs Marjolein

Impressie van de reis op video

Powered by