DEEP DIVE 5

* Schotland *

BOEK NU!

Reisbeschrijving DEEP DIVE 5, Schotland

Dag 1

Ontvangst op de camping vanaf 12u. Nadat we allemaal geïnstalleerd zijn en geluncht hebben, gaan we starten met de eerste tocht langs de kust en over de glooiende heuvels. Tijdens deze hike zul je het ultieme Schotse Hooglanden gevoel ervaren met weidse uitzichten en grote kans dat we de grote rode edelherten spotten die hier veelvuldig lopen.

Dagrugzak / 12,5 km / Tijdsduur: +/- 4 u / Stijging: 340 m / Daling: 330 m

Dag 2
Een zeer intense hike vandaag, van zeeniveau klimmen we naar drie verschillende naast elkaar gelegen toppen. Het uitzicht op de toppen is (bij helder weer) werkelijk fenomenaal, 360 graden rondom zicht. De soms pittige klim ben je snel vergeten als je boven de schoonheid van de omringende omgeving in je opneemt. Letterlijk en figuurlijk een topdag!

Dagrugzak / 14,5 km / Tijdsduur: +/- 5 u / Stijging: 1020 m / Daling: 1020 m

Dag 3
Deze dag is een rustdag, waarbij we weer opladen voor morgen. We maken halverwege de dag een kortere wandeling (+/-  een uur á anderhalf uur) naar een bijzondere historische plek op het eiland.

Dag 4
Deze dagtocht is vergelijkbaar met dag 2. Een intensieve hike waarbij we naar het hoogste punt van de omgeving klimmen. Rotspartijen, enorme stenen, voel je gedragen door deze enorme natuurkracht! Wederom een prachtig uitzicht boven op de omringende grillige bergketens en de kust.

Dagrugzak / 10 km / Tijdsduur: +/- 4,5 u / Stijging: 830 m / Daling: 830 m

Dag 5
Als afsluiter hebben we een tocht naar een typische Schotse loch, een meertje omringd door een prachtige bergrug. We klimmen tot over de bergrug waar we wederom een prachtig uitzicht hebben op de toppen waar we de afgelopen dagen hebben gelopen. Een fantastische afsluiter!

Dagrugzak / 9,5 km / Tijdsduur: +/- 4 u / Stijging: 630 m / Daling: 610 m

***
~ wandeltijden zijn exclusief pauze en geven een richtlijn.

~
de route en het programma kunnen worden gewijzigd als de weersomstandigheden hier aanleiding voor geven.