Reizen met je hond

True Nature Trails 

Avontuurlijke wandelreizen in Noorwegen, Schotland of Luxemburg, met je hond!

In het voorjaar kun je mee naar Schotland & Luxemburg, in de zomer speelt Noorwegen de hoofdrol en in het najaar wederom Luxemburg maar ook Nederland!

De trektochten, onder begeleiding van Anouk Smit, worden georganiseerd kleine groepen avonturiers.
De groepen zijn bewust klein, het welzijn van de honden staat voorop. Hierdoor is er meer persoonlijke aandacht & kun je intenser van de natuur genieten.

Juni 2018
“Een onvergetelijke reis met True Nature Trails. Een reis die mij heeft verbonden met mijn ware natuur, mijn ware zelf. Maar ook een reis waar ik nauwelijks woorden aan kan geven, zo indrukwekkend, zo intens. Wandelen in Noorwegen is werkelijk wonderschoon.
Anouk is iemand waar ik volledig mezelf bij kon zijn. De begeleiding was buitengewoon goed. De reis was tot in de puntjes verzorgd. Ik heb haar leren kennen als een goede reisleider, haar liefde en zorg voor deze aarde en haar hond Taka. Ze is een daadkrachtige inspirerende vrouw die stevig in haar schoenen staat.
Door de lange wandelingen werd ik terug geworpen op mezelf. Hierdoor kon ik aandacht geven aan alles wat er in mij leefde. Voor mijn gevoel heeft het me verder gebracht in mijn bewustzijn.
De reis heeft me enorm geïnspireerd. Dit ga ik vaker doen! Ik heb heel erg genoten van het één zijn met de natuur, de eindeloze stilte, het drinken uit meren en rivieren, het wakker worden in een weidse vallei, de mist zien optrekken in de ochtend, alle elementen, de vallei, de sneeuwtoppen, helemaal back to basic. Ook zonder hond is dit een waanzinnige reis! Nogmaals dank Anouk voor deze onvergetelijke reis waar ik nog vaak met een grote glimlach aan terug denk!”

Liefs Marjolein

Impressie van een Noorwegenreis op video

True Nature Trails is powered by