Reizen met je hond

True Nature Trails 

Avontuurlijke wandelreizen in Noorwegen, met je hond!

Wakker worden in complete stilte, ver weg van de bewoonde wereld, water drinken uit de rivier,
meerdere dagen zelfvoorzienend in de ongekend mooie Noorse natuur en zoveel meer.

De trektochten, onder begeleiding van Anouk Smit, worden georganiseerd voor maximaal 5 avonturiers (met hond) of maximaal 8 avonturiers (zonder hond).
Iedereen is welkom, jong, oud, man, vrouw, met of zonder hond. De reizen worden onderverdeeld in reizen MET hond en ZONDER hond.

Elke avond zetten we de tent op in de fantastische wildernis van Noorwegen.
Genieten van elk moment, zonder haast.
Je batterij opladen, in de rust, de invloed van de natuur laten binnenkomen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Taka, Lucy & Anouk, een onafscheidelijk trio met passie voor vrijheid in de ongerepte natuur. In Nederland wonen wij op de Veluwe.
Taka is sinds mei 2016 in Nederland na een pittig leven aan de ketting in Roemenië
en heeft inmiddels bewezen dat hij de meest ideale reishond is. Lucy is er in januari 2019 bijgekomen, nadat zij op straat is gevonden in Roemenië.

Avontuurlijke reizen met hond, van dit niveau, heb ik nergens kunnen vinden.
Vandaar dat ik zelf mijn droomreis heb ontwikkeld voor mensen met hun hond.
Ik wil het ZIJN in de ongerepte wildernis laten ervaren en de diepgang tussen hond en begeleider vergroten.
Vanuit deze passie is True Nature Trails ontstaan.

Mijn kennis over honden(gedrag), persoonlijke ontwikkeling en trektochten in de natuur wil ik graag met anderen delen.
Ik weet uit eigen ervaring hoe indrukwekkend en helend de natuur kan zijn op je innerlijke systeem. Daar kan geen therapie tegen op.
Hoe fijn is het als je even niets moet? Dit geldt zowel voor jezelf als voor je hond.

De reis

Het land van de ruimte, het land van de rust, het land waar de zee en de bergen elkaar raken.
Ruige natuur, spectaculaire uitzichten, betoverende landschappen door water omringd.
In Noorwegen ervaar je een onbegrensd gevoel van vrijheid.
Dit is ook de reden waarom True Nature Trails haar reizen in Noorwegen organiseert.
Reizen waarbij de verbinding tussen jou & je hond en de natuur centraal staat.

We wandelen door de ongerepte natuur, drinken water uit de rivier,
zetten onze tent neer waar we maar willen.
Elke ochtend word je wakker op een ander plek, elke avond ben je getuige van de middernachtzon,
een fenomeen waarbij het nauwelijks donker wordt.

Tussen juni en september reizen we met maximaal 5 avonturiers.

Noorwegen biedt ruimte, stilte en avontuur. Kortom, de ideale bestemming om er met je hond op uit te trekken. True Nature Trails biedt op maat gemaakte reizen aan voor een onvergetelijke ervaring met je hond.

Juni 2018
“Een onvergetelijke reis met True Nature Trails. Een reis die mij heeft verbonden met mijn ware natuur, mijn ware zelf. Maar ook een reis waar ik nauwelijks woorden aan kan geven, zo indrukwekkend, zo intens. Wandelen in Noorwegen is werkelijk wonderschoon.
Anouk is iemand waar ik volledig mezelf bij kon zijn. De begeleiding was buitengewoon goed. De reis was tot in de puntjes verzorgd. Ik heb haar leren kennen als een goede reisleider, haar liefde en zorg voor deze aarde en haar hond Taka. Ze is een daadkrachtige inspirerende vrouw die stevig in haar schoenen staat.
Door de lange wandelingen werd ik terug geworpen op mezelf. Hierdoor kon ik aandacht geven aan alles wat er in mij leefde. Voor mijn gevoel heeft het me verder gebracht in mijn bewustzijn.
De reis heeft me enorm geïnspireerd. Dit ga ik vaker doen! Ik heb heel erg genoten van het één zijn met de natuur, de eindeloze stilte, het drinken uit meren en rivieren, het wakker worden in een weidse vallei, de mist zien optrekken in de ochtend, alle elementen, de vallei, de sneeuwtoppen, helemaal back to basic. Ook zonder hond is dit een waanzinnige reis! Nogmaals dank Anouk voor deze onvergetelijke reis waar ik nog vaak met een grote glimlach aan terug denk!”

Liefs Marjolein

Impressie van de reis op video