SLOWDOWN TOGETHER II

* Verdiepingsreis met je hond *

BOEK NU!

SLOWDOWN TOGETHER VERDIEPING

Deze 5-daagse verdiepingsretraite is uitsluitend voor mensen die al eens eerder Slowdown Together hebben gevolgd. In deze vijf dagen word je uitgenodigd om op een ander niveau de relatie met je hond nog meer te verdiepen.
Zie het als een aanvulling met andere en nog meer verrijkende thema’s dan in deel 1.

 Je maakt kennis met systemisch werk, het boeiende pad van de ziel, de vibraties van fonoforese en andere interessante tools die buiten de traditionele denkwijzen liggen. Je gaat ervaren dat er een schat aan mogelijkheden bestaan om de relatie met je hond nog meer te verdiepen.

De wandelingen zijn gericht op de verbinding met je hond met daarin oefeningen aangeboden welke jou leren anders naar je hond te kijken.

Maar ook gaan we de verdieping in op het gebied van gedrag en communicatie. Uiteraard gaan we ook verschillende speurworkshops doen om daarin verder te groeien.

Je hond leren masseren, leren over stress bij honden, verschillende vormen van speuren, het zijn slechts een aantal onderdelen. Je ontvangt individuele coaching en een energetische behandeling voor jezelf of je hond, je maakt kennis met ademwerk en hoe dit toe te passen in situaties in het dagelijks leven, elke dag maken we bijzondere wandelingen, we bevinden ons in een prachtige en zeer rustige omgeving in de natuur, de workshops zijn intens en zeer leerzaam.

Deelnemers die je de afgelopen jaren voor zijn gegaan waren over het algemeen geraakt, verrast en zeer enthousiast over het unieke programma. Om nog maar niet te spreken over de geweldige biologische catering. Wil jij jezelf verder ontwikkelen in samenspel met je hond?
Dan is Slowdown Together een absolute aanrader voor jou!

Informatie Slowdown Together

True Nature Trails biedt op maat gemaakte reizen aan voor een onvergetelijke ervaring met je hond. De liefde voor de natuur is groot, net als het welzijn van honden. Het vermijden van stress bij honden staat centraal binnen elke reis van True Nature Trails.

Wat levert het je op?
*een diepere zielsconnectie met je hond

ontspanning
* nieuwe inzichten in wat jouw hond nodig heeft
* inzichten waarom jouw hond in je leven is
* bijzondere belevingen en plezier
* kennis van massagetechnieken bij de hond
* energetische balans bij jou & je hond
* verdieping in de relatie tussen jou & je hond
* waardevolle tools
* verbinding met de natuur

Aantal personen

Minimaal 7. Door het klein houden van de groepen is er rust voor de honden, meer persoonlijke aandacht & kun je intenser van je hond, de rust en de natuur genieten. Geen massale groepen maar echte aandacht voor jou en je hond.

Er geldt een maximum van 1 hond per persoon.

Locatie

Oost Nederland

Duur van de reis

5 dagen
woensdag 15 t/m 19 maart 2023 (VOL!)
woensdag 1 t/m 5 november 2023 (individuele hutten volgeboekt, 4 plekjes vrij)
woensdag 20 t/m 24 maart 2024 (4 plekjes vrij)
woensdag 6 t/m 10 november 2024

Kosten reis €895,-

* prijs is op basis van 2 personen in een hut. Indien je een hut voor jezelf wilt geldt er een toeslag van €100,-. Er zijn maximaal 2 hutten voor 1 persoon.

Inclusief

* overnachting in blokhut
* biologische & vegetarische maaltijden
* dagelijkse bijzondere workshops binnen & buiten
* deskundige begeleiding & programma

*** Slowdown Together gaat door bij aanmelding van minimaal 6 deelnemers.

Slowdown Together
Slowdown Together
Slowdown Together

Ik heb al zo veel trainingen gevolgd maar nooit met het gewenste resultaat. En in deze dagen eindelijk resultaat bereikt waar ik mee verder kan. Het weekend heeft me mentaal veel lucht gegeven. Emoties zijn flink aangeraakt. De ademworkshop heeft diepe indruk op me gemaakt. Zo diep verbonden! Het was een weekend om nooit te vergeten! Dank jullie wel!

“Fijne persoonlijke begeleiding ontvangen en de individuele coaching was echt een verademing! Leuk, al die verschillende vormen van speuren, ik ga met veel inspiratie naar huis. Ik vond het fijn dat er zoveel (soms letterlijke) ruimte voor ons gemaakt werd.  Dank jullie wel!”

“Het eten was werkelijk fantastisch! Het wandelen op een ander level vond ik heel fijn en met de individuele sessie kwamen er dingen aan het licht waardoor ik onze relatie nu beter begrijp. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik ook zo mooi! En wat ik ook fijn vond was de ruimte die we allemaal kregen om te mogen zijn wie we zijn.”

“Het eten is echt heerlijk, de wandelingen hebben mij een nieuwe kijk gegeven op wandelen, een absolute meerwaarde voor hond en baas. Veel tips gekregen waar ik wat mee kan. Zeer bijzonder weekend!”

“De workshop vertrouwen was echt een eyeopener. Ook heb ik ontzettend genoten van de wandelingen en heb ik er veel van geleerd. Met de tools die ik aangereikt heb gekregen kan ik thuis verder. Ik ben zeer zeker geinteresseerd in een vervolg op Slowdown Together!”

“Mooie hutten, schoon sanitair, heerlijke bedden. Ook de gemeenschappelijke ruimte vond ik fijn, hele prettige accommodatie. Het eten was echt heerlijk en sluit aan bij hoe ik zelf ook eet. De wandelingen waren echt een eyeopener. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik confronterend maar wel duidelijk en hoopgevend. Heerlijk om zoveel bezig te zijn met mijn hond.”

“Het was voor ons echt een topweekend. Eigenlijk alles, het eten, de workshops, alles samendoen met mijn hond, het eten was super, alles was evengoed en verrassend. Zeker voor herhaling vatbaar.”

nl_NL