Workshop mantrailingMantrailing

SPEURNEUZEN WORKSHOP

Super gave, drie uur durende speurneuzen workshop.

In deze workshop gaan we op zoek naar een vermist persoon, ook wel mantrailing genoemd, waarbij de hond met zijn neus werkt. Tijdens het speurwerk kijken we naar de ervaring van het individu en passen de moeilijkheidsgraad daarop aan.

Ervaring is niet nodig, elke hond kan hieraan meedoen. Speuren is voor de hond een natuurlijke gave, ook jouw hond heeft een superieure neus!

In deze workshop wordt je hond geestelijk uitgedaagd en is lekker fysiek bezig. Ook voor honden die makkelijk worden afgeleid is dit een perfecte manier om zich volledig te leren concentreren op een taak in plaats van bezig te zijn met elke trigger. Het draagt daarnaast bij aan het zelfvertrouwen van de hond.

Speuren is een natuurlijke bezigheid, waarbij de opwinding laag wordt gehouden, de hond blijft daardoor fysiek rustig terwijl het mentaal inspannend is. Het is een super fijne manier om samen bezig te zijn, zonder stress en fysieke nadelen.

Geef je snel op, er is plaats voor maximaal 6 honden.

Data locatie Ede:
zaterdag 21 oktober 09.30 – 12.30u
zaterdag 21 oktober 13.30 – 16.30u

𝐕𝐨𝐨𝐫𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧:
Minimale leeftijd van de hond is 11 maanden.
Gebruik van tuigje is verplicht
Gebruik van lange lijn, minimaal 5 meter is verplicht (ook te leen)
Bijdrage: 75 euro per deelnemende hond
Inschrijven gaat op volgorde van aanmelding en betaling.

Deze workshop wordt gegeven door Marian de Lange & Anouk Smit

Marian
06-28888616
marian.mydogsmind@gmail.com
www.mydogsmind.nl

&

Anouk
06-22228774
info@truenaturetrails.com
www.truenaturetrails.com

Over Marian:
Marian heeft haar sporen verdiend met meer dan 25 jaar ervaring in de hondenbranche met haar eigen praktijk, waarbij ze mens en hond individueel coacht. In groepsverband geeft zij speurlessen en belevingswandelingen. Marian is een pionier in haar omgang met honden. Vele cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van gedrag, speuren, energetisch werk, gezondheid, voeding, communicatie tussen mens & dier, lichaamswerk mens & dier & toegepaste zooantropologie. Momenteel volgt zij de opleiding Iriscopie voor Dieren. Zie hier voor een volledige weergave van haar cv.

Over Anouk:
Ook Anouk heeft vele jaren ervaring op verschillende vlakken bij mens en dier. Na de opleiding gedragstherapie heeft zij een eigen visie ontwikkeld, een visie zonder conditioneringen en commando’s. Dit is waar Marian en Anouk elkaar hebben gevonden. Ook zij heeft vele trainingen, cursussen en workshops gevolgd op het gebied van gedrag, energetisch werk, gezondheid, voeding, communicatie tussen mens & dier, lichaamswerk mens & dier.