Slide thumbnail

Inspiratie Wandeling

veluwe

BOEK NU!

INSPIRATIE WANDELING

Wandelen over de mooie Veluwe, slingerend door de bossen van Nunspeet, heuveltje op, heuveltje af. Op deze route prikkelen we jouw verwondering en ga je op pad met twee eigen-wijze vrouwen die je jouw vragen over specifieke thema’s met betrekking tot honden kunt stellen. Vragen over bijvoorbeeld gezondheid, één van de reizen, gedrag, vaccinaties, parasietenbestrijding, voeding en communicatie.

Wellicht ben je eens mee geweest met de Wonderlijke Wandeldag. Deze inspiratiewandeling sluit hierop aan, echter is de insteek nu gericht op het delen van onze uitgebreide en veelzijdige kennis. Het ontstaan van deze wandeling ligt dan ook in de vele vragen die vanuit diverse deelnemers in de afgelopen jaren aan ons zijn gesteld. Deelnemers die hebben mee gedaan aan de verschillende workshops of evenementen bij True Nature Trails of De Wonderlijke Reis.

Deelnemers maken altijd gretig gebruik van onze rijke gezamenlijke kennis en wijsheid op vele vlakken met betrekking tot honden. Deze kennis is zo breed, veelzijdig en diepgaand, dat dit nauwelijks te verwoorden is. De bovengenoemde onderwerpen zijn slechts een aantal voorbeelden, de vragen kunnen in feite overal over gaan.

Daarom hebben we besloten om een inspirerende wandeling te organiseren waarbij je de mogelijkheid krijgt om jouw vragen aan ons te stellen, over wat dan ook, met betrekking tot honden. Vragen die wellicht nu niet zo in je opkomen, maar die tijdens de wandeling wellicht ontstaan. Of vragen waar je al een tijdje mee rondloopt.

De antwoorden die je krijgt zijn altijd afgestemd op jou & je hond en bestaan nooit uit een specifiek standaard protocol of methode. Dit vinden wij ontzettend belangrijk omdat elk individu, zowel mens als hond, andere behoeftes heeft. Marian en ik hebben samen een enorme schat aan kennis, wellicht kun je van daaruit verder of bied dit andere inzichten.

Bovenal zullen we een heerlijke route wandelen met gelijkgestemden en zijn we ongeveer 3 uur onderweg. Ook als je geen specifieke vragen hebt, ben je natuurlijk helemaal welkom. Er valt altijd wel iets te leren van elkaar, en gaat het je niet om het leren, dan kom je vooral optimaal genieten.

Locatie: Nunspeet

Datum: zondag 3 maart

Tijd: start 10u, einde 13.00u

Voorwaarden
Minimale leeftijd van de hond is 1 jaar
Gebruik van tuigje is verplicht
Gebruik van lange lijn, minimaal 5 meter is verplicht (ook te leen)

Bijdrage: 35 euro per deelnemer
Inschrijven gaat op volgorde van aanmelding en betaling.

DE WONDERLIJKE REIS

De Inspiratie Wandeling wordt in samenwerking met De Wonderlijke Reis georganiseerd. De Wonderlijke Reis organiseert al 20 jaar diverse speuractiviteiten voor mensen met hun hond. Daarnaast werkt ze al meer dan 30 jaar in de hondenbranche. Onze samenwerking is jaren geleden tot stand gekomen door onze liefde voor dieren en ons beider missie is om het welzijn van dieren te vergroten en meer bewustzijn te creëren op het gebied van samenleven, gezondheid, gelijkwaardigheid & stressreductie bij de hond. Voor ons staat het welzijn van hond & mens centraal, ook respect voor de natuur is vanzelfsprekend.

Wandelvakanties met honden
KLAAR VOOR NIEUWE AVONTUREN?

Zo blijf je op de hoogte!

© Copyright - True Nature Trails