Slide thumbnailWolf en vrouw smelten samen

Slowdown Together

level 2

verdiepingsreis met je hond

BOEK NU!

RETRAITE NEXT LEVEL

Deze 5-daagse retraite is uitsluitend voor mensen die Slowdown Together level I hebben gevolgd. In deze vijf verdiepingsdagen word je uitgenodigd, en wellicht ook uitgedaagd, om op een onbegrensd diep niveau, de relatie met je hond te onderzoeken.

RETRAITE MET JE HOND

Je maakt kennis met o. a. systemisch werk, het boeiende pad van de ziel, de vibraties van fonoforese, lichaamsgerichte therapie en andere interessante tools die buiten de traditionele denkwijzen liggen. Je gaat ervaren dat er een schat aan mogelijkheden bestaan om de relatie met je hond nog meer uit te diepen.

Je gaat de helende kracht van bosbaden ervaren, samen met je hond. Maar ook gaan we de verdieping in op het gebied van gedrag en communicatie. In de omringende bossen doen we verschillende speurworkshops om ook daarin verder te groeien.

Voor deelnemers die Slowdown Together level I hebben gedaan, behoeft het geen uitleg hoe bijzonder deze retraite is. Voel jij dat je klaar bent om een diepere laag in jullie relatie te verkennen?

Retraite met je hond

DE WONDERLIJKE REIS

Slowdown Together wordt in samenwerking met De Wonderlijke Reis georganiseerd. De Wonderlijke Reis organiseert al 20 jaar diverse speuractiviteiten voor mensen met hun hond. Daarnaast werkt ze al meer dan 30 jaar in de hondenbranche. Onze samenwerking is jaren geleden tot stand gekomen door onze liefde voor dieren en ons beider missie is om het welzijn van dieren te vergroten en meer bewustzijn te creëren op het gebied van samenleven, gezondheid, gelijkwaardigheid & stressreductie bij de hond. Voor ons staat het welzijn van hond & mens centraal, ook respect voor de natuur is vanzelfsprekend.

INFORMATIE SLOWDOWN TOGETHER

Data
woensdag 13 t/m 17 november 2024 (VOL)


Locatie:
Oost Nederland


Aantal personen/honden
Maximaal 8 deelnemers met 1 hond per persoon.


Wat levert het je op?
* een diepere zielsconnectie met je hond
* een dieper contact met jezelf
* inzichten in het pad van de ziel
* de kracht van sharing
* heerlijke maaltijden
* het ervaren van je eigen verborgen talenten
* bijzondere belevingen en plezier
* verdieping in speurvaardigheden
* de ultieme ervaring van een bosbad
* waardevolle tools
* kennismaking met de wonderlijke werking van systemisch werk
* verrijking van de relatie tussen jou & je hond
* natuurbeleving


Inschrijven
Inschrijven voor deze retreat kan tot 6 weken van te voren.

*** Slowdown Together gaat door bij aanmelding van minimaal 6 deelnemers.


Prijs
€1025,-
** prijs is op basis van 2 personen in een hut.
Indien je een hut voor jezelf wilt geldt er een toeslag van €100,-. Er zijn maximaal 2 hutten voor 1 persoon. (De ind. hutten zijn volgeboekt!)

Retraite met je hond
Retraite met je hond
Saladeschotel
Retraite met je hond

INCLUSIEF

  • overnachting in blokhut op basis van 2p. per hut
  • biologische & vegetarische maaltijden
  • dagelijkse bijzondere workshops binnen & buiten
  • deskundige begeleiding & programma

EXCLUSIEF

  • reiskosten naar de locatie

Let your dog be your teacher

JOUW HOND

True Nature Trails biedt op maat gemaakte reizen aan voor een onvergetelijke ervaring met je hond. De liefde voor de natuur is groot, net als het welzijn van honden. Het vermijden van stress bij honden staat centraal binnen elke reis van True Nature Trails.

* heeft een leeftijd van minimaal 1 jaar
* heeft fysiek een goede conditie
* heeft geen overgewicht
* is emotioneel stabiel
* kan goed met veranderende omstandigheden omgaan
* loopt zonder problemen aan de lijn
* draagt een Y-tuigje
* wordt geleid met een lijn van min. 5 m (geen flexlijn)

Wat anderen zeggen

Ik heb al zo veel trainingen gevolgd maar nooit met het gewenste resultaat. En in deze dagen eindelijk resultaat bereikt waar ik mee verder kan. Het weekend heeft me mentaal veel lucht gegeven. Emoties zijn flink aangeraakt. De ademworkshop heeft diepe indruk op me gemaakt. Zo diep verbonden! Het was een weekend om nooit te vergeten! Dank jullie wel!

Fijne persoonlijke begeleiding ontvangen en de individuele coaching was echt een verademing! Leuk, al die verschillende vormen van speuren, ik ga met veel inspiratie naar huis. Ik vond het fijn dat er zoveel (soms letterlijke) ruimte voor ons gemaakt werd. Dank jullie wel!

Mooie hutten, schoon sanitair, heerlijke bedden. Ook de gemeenschappelijke ruimte vond ik fijn, hele prettige accommodatie. Het eten was echt heerlijk en sluit aan bij hoe ik zelf ook eet. De wandelingen waren echt een eyeopener. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik confronterend maar wel duidelijk en hoopgevend. Heerlijk om zoveel bezig te zijn met mijn hond.

‘De workshop vertrouwen was echt een eyeopener. Ook heb ik ontzettend genoten van de wandelingen en heb ik er veel van geleerd. Met de tools die ik aangereikt heb gekregen kan ik thuis verder. Ik ben zeer zeker geïnteresseerd in een vervolg op Slowdown Together!

Het eten was werkelijk fantastisch! Het wandelen op een ander level vond ik heel fijn en met de individuele sessie kwamen er dingen aan het licht waardoor ik onze relatie nu beter begrijp. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik ook zo mooi! En wat ik ook fijn vond was de ruimte die we allemaal kregen om te mogen zijn wie we zijn.

Ik heb al zo veel trainingen gevolgd maar nooit met het gewenste resultaat. En in deze dagen eindelijk resultaat bereikt waar ik mee verder kan. Het weekend heeft me mentaal veel lucht gegeven. Emoties zijn flink aangeraakt. De ademworkshop heeft diepe indruk op me gemaakt. Zo diep verbonden! Het was een weekend om nooit te vergeten! Dank jullie wel!

© Copyright - True Nature Trails