Slide thumbnail

SLOWDOWN TOGETHER

VERDIEPINGSREIS MET JE HOND

LEVEL 1

BOEK NU

Een 5-daagse retraite met een unieke verwensetting voor jou & je hond, boordevol afwisselende activiteiten, waar eigenlijk geen woorden voor zijn. Deze 5 daagse worden zowel jij als je hond volledig in de watten gelegd, slapen jullie in een houten blokhut en wordt je ondergedompeld in een hoge dosis quality- time met je hond.

UNIEKE RETRAITE MET JE HOND

Het verschil tussen Slowdown Together en de andere reizen is dat hier veel meer de nadruk wordt gelegd op de relatie met je hond door middel van diverse workshops waarin ontzettend veel tools worden aangereikt. Je maakt kennis met energetisch werk en kunt direct alles toepassen bij je hond.

De wandelingen zijn niet zozeer gericht op het maken van afstanden of het lopen van bepaalde routes, maar meer op de verbinding met je hond. Tijdens de wandelingen worden er oefeningen aangeboden welke jou leren anders naar je hond te kijken.

Je hond leren masseren, leren over stress bij honden, verschillende vormen van speuren, het zijn slechts een aantal onderdelen. Je ontvangt individuele coaching en een energetische behandeling voor jezelf of je hond, je maakt kennis met ademwerk en hoe dit toe te passen in situaties in het dagelijks leven, elke dag maken we bijzondere wandelingen, we bevinden ons in een prachtige en zeer rustige omgeving in de natuur, de workshops zijn intens en zeer leerzaam.

Deelnemers die je de afgelopen jaren voor zijn gegaan waren over het algemeen geraakt, verrast en zeer enthousiast over het unieke programma. Om nog maar niet te spreken over de geweldige biologische catering. Wil jij jezelf verder ontwikkelen in samenspel met je hond? Dan is Slowdown Together een absolute aanrader voor jou!

“De wandelingen waren echt een eyeopener. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik confronterend maar duidelijk en hoopgevend. Heerlijk om zoveel bezig te zijn met mijn hond. Het eten was echt heerlijk!”

– Susan

Slowdown Together

“Ik heb al zo veel trainingen gevolgd maar nooit met het gewenste resultaat. In deze dagen eindelijk resultaat bereikt waar ik mee verder kan. Emoties zijn flink aangeraakt. Het was een weekend om nooit te vergeten!”

– Brigitte

Slowdown Together

“Fijne persoonlijke begeleiding en de individuele coaching was echt een verademing! Ik ga met veel inspiratie naar huis. Ik vond het fijn dat er zoveel (soms letterlijke) ruimte voor ons gemaakt werd. Dank jullie wel!”

– Kim

Slowdown Together

WAAROM WIL JIJ DEZE RETRAITE ERVAREN?

Een retraite als Slowdown Together vind je nergens anders! De diversiteit aan workhops zowel binnen als buiten, de diepgang met je hond die wordt vergroot en het ruimere begrip wat zal ontstaan tussen jou en je hond zijn zomaar wat waardevolle elementen, om nog maar niet te spreken van het goddelijke biologische eten.

Persoonlijk aandacht staat hoog in het vaandel, daarnaast kun je rekenen op een kleine groep om stress bij de honden te vermijden. De honden staan altijd op nummer 1! Jouw begeleiders zijn ervaringsdeskundige op bijna alles wat maar met het welzijn van honden te maken heeft, denk aan o.a. gedrag, gezondheid, emoties, voeding en welzijn in het algemeen.

Je slaapt in een kwalitatief goed bed in een knusse blokhut op een zeer rustige natuurcamping en hebt 24/7 beschikking over twee deskundige en down to earth begeleiders met enorm veel wijsheid in pacht, die voor jou een mooie balans hebben opgezet tussen praktische workshops in de buitenlucht en theoretische workshops binnen.

Kortom, je kunt rekenen op een mindblowing retraite!

WAT LEVERT HET JE OP?

✔ nieuwe inzichten in wat jouw hond nodig heeft

✔ ontspanning

✔ inzichten waarom jouw hond in je leven is

✔ bijzondere belevingen en plezier

✔ kennis van massagetechnieken bij de hond

✔ energetische balans bij jou & je hond

✔ verdieping in de relatie tussen jou & je hond

✔ waardevolle tools

✔ verbinding met de natuur

Groeien is niet het groter worden…
Maar het bewust worden van de wijsheid in jezelf.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Mooie hutten, schoon sanitair, heerlijke bedden. Ook de gemeenschappelijke ruimte vond ik fijn, hele prettige accommodatie. Het eten was echt heerlijk en sluit aan bij hoe ik zelf ook eet. De wandelingen waren echt een eyeopener. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik confronterend maar wel duidelijk en hoopgevend. Heerlijk om zoveel bezig te zijn met mijn hond.

Ik heb al zo veel trainingen gevolgd maar nooit met het gewenste resultaat. En in deze dagen eindelijk resultaat bereikt waar ik mee verder kan. Het weekend heeft me mentaal veel lucht gegeven. Emoties zijn flink aangeraakt. De ademworkshop heeft diepe indruk op me gemaakt. Zo diep verbonden! Het was een weekend om nooit te vergeten! Dank jullie wel!

Het eten was werkelijk fantastisch! Het wandelen op een ander level vond ik heel fijn en met de individuele sessie kwamen er dingen aan het licht waardoor ik onze relatie nu beter begrijp. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik ook zo mooi! En wat ik ook fijn vond was de ruimte die we allemaal kregen om te mogen zijn wie we zijn.

Fijne persoonlijke begeleiding ontvangen en de individuele coaching was echt een verademing! Leuk, al die verschillende vormen van speuren, ik ga met veel inspiratie naar huis. Ik vond het fijn dat er zoveel (soms letterlijke) ruimte voor ons gemaakt werd. Dank jullie wel!

De workshop vertrouwen was echt een eyeopener. Ook heb ik ontzettend genoten van de wandelingen en heb ik er veel van geleerd. Met de tools die ik aangereikt heb gekregen kan ik thuis verder. Ik ben zeer zeker geïnteresseerd in een vervolg op Slowdown Together!

DE WONDERLIJKE REIS

Slowdown Together wordt in samenwerking met De Wonderlijke Reis georganiseerd. Marian de Lange, van De Wonderlijke Reis, werkt al meer dan 30 jaar in de hondenbranche en organiseert al 20 jaar diverse speuractiviteiten voor mensen met hun hond. Ze heeft zo’n beetje alle hondenopleidingen gevolgd die er te vinden zijn en is op het gebied van honden gespecialiseerd in o. a. traumawerk, voeding, speuren, energetisch werk en meer.

Onze samenwerking is jaren geleden tot stand gekomen door onze liefde voor dieren en ons beider missie is om het welzijn van dieren te vergroten en meer bewustzijn te creëren op het gebied van samenleven, gezondheid, gelijkwaardigheid & stressreductie bij de hond. Voor ons staat het welzijn van hond & mens centraal, ook respect voor de natuur is vanzelfsprekend.

Lees meer…

OVER MIJ

Naast de avontuurlijke reizen voor mensen met hun hond houd ik me daarnaast bezig met de ontwikkeling van de ziel, energetisch werk en de bedoeling van het leven en de rol die honden daarin spelen. Wij zijn er van overtuigd dat honden nooit zomaar op je pad komen, dat er altijd een diepere betekenis achter ligt.

Mijn achtergrond in het begeleiden van therapeutische sessies met (getraumatiseerde) mensen, en zeker ook het helen van mijn eigen trauma’s, hebben ertoe geleid dat ik zuiver heb leren voelen in wat wel en niet klopt. Mijn intuïtie is leidend in mijn leven.

Naast alle ervaringen met mensen heb ik ruime ervaring met honden op het gebied van gedrag, emoties, stress, de hondentaal, voeding en algehele gezondheid. Een mooie combinatie die ingezet kan worden tijdens het begeleiden van groepen mensen met honden.

Zowel Marian als ik zijn niet in een hokje te plaatsen, SAMEN zijn we een wereldteam die al vele mensen en honden hebben mogen helpen naar een groter welzijn en begrip.

Laat jij je verrassen op deze retraite?

FAQ SLOWDOWN TOGETHER

Deze retraite is voor mensen die verder willen groeien in zowel de relatie met zichzelf als met de hond. Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar een wat spiritueler pad en aan hun ontwikkeling willen werken. Jouw hond is niet zomaar in jouw leven, dat is geen toeval. Jullie relatie heeft betekenis, en die betekenis komt in deze retraite nog duidelijker aan het licht. Bovenal is deze retraite voor mensen die nog meer over honden willen leren in de breedste zin van het woord. Laat je verrassen!

Nee, alle workshops zijn erop gericht dat je dat met 1 hond kunt doen en daar heb je je volle aandacht voor nodig. Een tweede hond past hier niet in.

Bij Slowdown Together gaat het niet om de wandelingen of de lengte daarvan maar veel meer over verschillende workshops gedurende de dagen. Er wordt uiteraard wek gewandeld maar de afstanden doen er niet zo toe. Slowdown Together is voor iedereen die goed ter been is prima te doen.

De honden zijn de gehele retraite aangelijnd.

heeft een leeftijd van minimaal 1 jaar

loopt zonder problemen aan de lijn

kan goed met veranderende omstandigheden omgaan

draagt een Y-tuigje

wordt geleid aan een lange lijn (geen flexlijn) van minimaal 5 m (honden >10 kg) of 3 m (honden < 10 kg) Is er iets waaraan jouw hond niet voldoet en twijfel je? Neem dan gerust contact op! Alles valt te bespreken en er is veel mogelijk.

Na aanmelding krijg je uitgebreide informatie over alles wat je deze 5 dagen nodig hebt voor zowel jezelf als je hond.
© Copyright - True Nature Trails