Slide thumbnailRetraite met je hond

Slowdown

Together

level 1

verdiepingsreis

met je hond

BOEK NU!

DE WONDERLIJKE REIS

Slowdown Together wordt in samenwerking met De Wonderlijke Reis georganiseerd. De Wonderlijke Reis organiseert al 20 jaar diverse speuractiviteiten voor mensen met hun hond. Daarnaast werkt ze al meer dan 30 jaar in de hondenbranche. Onze samenwerking is jaren geleden tot stand gekomen door onze liefde voor dieren en ons beider missie is om het welzijn van dieren te vergroten en meer bewustzijn te creëren op het gebied van samenleven, gezondheid, gelijkwaardigheid & stressreductie bij de hond. Voor ons staat het welzijn van hond & mens centraal, ook respect voor de natuur is vanzelfsprekend.

INFORMATIE SLOWDOWN TOGETHER

Data
woensdag 20 t/m 24 maart 2024 (VOL!)
woensdag 6 t/m 10 november 2024


Locatie:
Oost Nederland


Aantal personen/honden
Maximaal deelnemers met 1 hond per persoon.


Wat levert het je op?
* ontspanning
* nieuwe inzichten in wat jouw hond nodig heeft
* inzichten waarom jouw hond in je leven is
* bijzondere belevingen en plezier
* kennis van massagetechnieken bij de hond
* energetische balans bij jou & je hond
* verdieping in de relatie tussen jou & je hond
* waardevolle tools
* verbinding met de natuur


Inschrijven
Inschrijven voor deze retreat kan tot 6 weken van te voren.

*** Slowdown Together gaat door bij aanmelding van minimaal 6 deelnemers.


Prijs
€995,-
* prijs is op basis van 2 personen in een hut. Indien je een hut voor jezelf wilt geldt er een toeslag van €100,-. Er zijn maximaal 2 hutten voor 1 persoon.

Retraite met je hond
Saladeschotel
Retraite met je hond
Retraite met je hond

INCLUSIEF

 • overnachting in blokhut op basis van 2p. per hut
 • biologische & vegetarische maaltijden
 • dagelijkse bijzondere workshops binnen & buiten
 • deskundige begeleiding & programma

EXCLUSIEF

 • reiskosten naar de locatie

Everything is meant to be…

JOUW HOND

True Nature Trails biedt op maat gemaakte reizen aan voor een onvergetelijke ervaring met je hond. De liefde voor de natuur is groot, net als het welzijn van honden. Het vermijden van stress bij honden staat centraal binnen elke reis van True Nature Trails.

* heeft een leeftijd van minimaal 1 jaar
* heeft fysiek een goede conditie
* heeft geen overgewicht
* is emotioneel stabiel
* kan goed met veranderende omstandigheden omgaan
* loopt zonder problemen aan de lijn
* draagt een Y-tuigje
* wordt geleid met een lijn van min. 5 m (geen flexlijn)

Wat anderen zeggen

Ik heb al zo veel trainingen gevolgd maar nooit met het gewenste resultaat. En in deze dagen eindelijk resultaat bereikt waar ik mee verder kan. Het weekend heeft me mentaal veel lucht gegeven. Emoties zijn flink aangeraakt. De ademworkshop heeft diepe indruk op me gemaakt. Zo diep verbonden! Het was een weekend om nooit te vergeten! Dank jullie wel!

Fijne persoonlijke begeleiding ontvangen en de individuele coaching was echt een verademing! Leuk, al die verschillende vormen van speuren, ik ga met veel inspiratie naar huis. Ik vond het fijn dat er zoveel (soms letterlijke) ruimte voor ons gemaakt werd. Dank jullie wel!

Mooie hutten, schoon sanitair, heerlijke bedden. Ook de gemeenschappelijke ruimte vond ik fijn, hele prettige accommodatie. Het eten was echt heerlijk en sluit aan bij hoe ik zelf ook eet. De wandelingen waren echt een eyeopener. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik confronterend maar wel duidelijk en hoopgevend. Heerlijk om zoveel bezig te zijn met mijn hond.

‘De workshop vertrouwen was echt een eyeopener. Ook heb ik ontzettend genoten van de wandelingen en heb ik er veel van geleerd. Met de tools die ik aangereikt heb gekregen kan ik thuis verder. Ik ben zeer zeker geïnteresseerd in een vervolg op Slowdown Together!

Het eten was werkelijk fantastisch! Het wandelen op een ander level vond ik heel fijn en met de individuele sessie kwamen er dingen aan het licht waardoor ik onze relatie nu beter begrijp. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik ook zo mooi! En wat ik ook fijn vond was de ruimte die we allemaal kregen om te mogen zijn wie we zijn.

Ik heb al zo veel trainingen gevolgd maar nooit met het gewenste resultaat. En in deze dagen eindelijk resultaat bereikt waar ik mee verder kan. Het weekend heeft me mentaal veel lucht gegeven. Emoties zijn flink aangeraakt. De ademworkshop heeft diepe indruk op me gemaakt. Zo diep verbonden! Het was een weekend om nooit te vergeten! Dank jullie wel!

FAQ SLOWDOWN TOGETHER

Deze retraite is voor mensen die verder willen groeien in zowel de relatie met zichzelf als met de hond. Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar een wat spiritueler pad en aan hun ontwikkeling willen werken. Jouw hond is niet zomaar in jouw leven, dat is geen toeval. Jullie relatie heeft betekenis, en die betekenis komt in deze retraite nog duidelijker aan het licht. Bovenal is deze retraite voor mensen die nog meer over honden willen leren in de breedste zin van het woord. Laat je verrassen!

Nee, alle workshops zijn erop gericht dat je dat met 1 hond kunt doen en daar heb je je volle aandacht voor nodig. Een tweede hond past hier niet in.

Bij Slowdown Together gaat het niet om de wandelingen of de lengte daarvan maar veel meer over verschillende workshops gedurende de dagen. Er wordt uiteraard wek gewandeld maar de afstanden doen er niet zo toe. Slowdown Together is voor iedereen die goed ter been is prima te doen.

De honden zijn de gehele retraite aangelijnd.

Ja, je neemt zelf hondenvoer mee.

 • sociaalvaardig
 • heeft een leeftijd van minimaal 1 jaar
 • is emotioneel stabiel
 • kan goed met veranderende omstandigheden omgaan
 • kan eventjes alleen zijn zonder stress (bv. tijdens douchen of tijdens de maaltijden)
 • loopt zonder problemen aan de lijn
 • draagt een Y-tuigje
 • wordt geleid met een lange lijn van minimaal 5 meter (geen flexlijn)

Is er iets waaraan jouw hond niet voldoet en twijfel je? Neem dan gerust contact op! Alles valt te bespreken en er is veel mogelijk.

© Copyright - True Nature Trails