Slide thumbnailWandeltraining N70

Wandeltraining

N70

BOEK NU!

WANDELTRAINING N70

Jij gaat vast een mooie reis maken dit jaar of wilt gewoon je wandelingen gaan intensiveren. Daarom staat wandeltraining inmiddels in jouw agenda gepland! En waarom doen we dat niet samen?

True Nature Trails organiseert een wandeltraining op de toffe en tikkeltje uitdagende N70 route vlakbij Nijmegen. Of je nu wel of niet met ons op reis gaat deze zomer, iedereen is welkom op deze wandeltraining.

Jij kan mee!

Waarom moeilijk doen als het samen kan? ~ Loesje

Wellicht heb je er al eens van gehoord, de N70 bij Berg en Dal. Het is een zeer populaire wandelroute en kan daarom ook best druk zijn. Ook bij trailrunners is de route populair vanwege de hoogtemeters en het afwisselende terrein. Desondanks moet je je hierdoor niet laten weerhouden en is het een heerlijke route om te wandelen.

Op maar weinig plaatsen in Nederland tref je zo’n unieke wandelroute aan als de N70 route in het Rijk van Nijmegen. De N70 wandelroute kenmerkt zich door haar diversiteit in route. De N70 trail route loopt over 8 ‘bergen’ door de glooiende bossen van Berg en Dal en omgeving. Onderweg biedt het heuvelachtige landschap prachtige vergezichten over de polders, uiterwaarden en het rivierenlandschap van rivier de Waal en de Rijn. Het ontstaan van de N70 route gaat terug naar 1970; het natuurbeschermingsjaar. Sinds die tijd is de N70 een zeer populaire wandelroute onder natuurliefhebbers, wandelaars en hardlopers.

De totale N70 route is 14,2 kilometer lang en telt zo’n 375 hoogtemeters. Door het sportieve gehalte is de N70 wandelroute uitgegroeid tot een veelgebruikt oefenparcours voor hardlopers, trail lopers en lange afstand wandelaars. De route telt zo’n 500 traptreden!

En precies daarom, gaan wij hier ook trainen. Ga je met ons mee?

Wandelvakanties met honden
KLAAR VOOR NIEUWE AVONTUREN?

Zo blijf je op de hoogte!

© Copyright - True Nature Trails