Slide thumbnailTrue Nature Trails

Wie zijn wij?

VISIE

Avontuur in de natuur is iets wat in geen enkel hondenleven mag ontbreken. Maar dan wel avontuur in een rustige omgeving met kleine groepen honden.

Het welzijn van de honden staat in alle reizen centraal. Een ontspannen setting, veel ruimte en privacy en vooral begrip voor de behoeften van jouw hond.

Stress bij honden is een zeer onderbelicht thema in hondenland. Lees hierover ook mijn blog over hondenevenementen waar ik dieper in ga op dit onderwerp. In alle reizen wordt aandacht geschonken aan dit thema.

KLEINSCHALIG

Op reis gaan met de hond is ook voor de hond een spannende beleving. Zoals je hebt kunnen lezen in het blog over hondenevenementen, zijn nieuwe ontmoetingen met andere honden ook een reden voor stress. Daarom zijn de reizen van True Nature Trails kleinschalig. We doen er alles aan om stress zoveel mogelijk te vermijden. Per hond wordt bekeken welke behoeften er zijn.

DESKUNDIGE BEGELEIDING

Mijn (werk) ervaring is zeer uitgebreid, zowel bij het begeleiden van mensen als honden. Ik heb veel met getraumatiseerde honden gewerkt en/of met honden met gedragsproblemen en hun begeleiders. Naast holistisch gedragstherapeut, Bowentherapeut (voor honden en mensen) ben ik geschoold via allerlei cursussen en training op het gebied van angst, agressie, hondenvoeding, telepathie met dieren, gedrag, T-touch, massage en EHBO.

Ik heb de nodige weg afgelegd in mijn zelfontwikkeling en heb mensen op therapeutische basis begeleid, zowel fysiek als emotioneel. Een gezonde relatie tussen mens en dier is een continue afstemming in het moment met respect voor ieders behoeften, daar draag ik graag aan bij. Je kunt hier een kijkje nemen in de diverse opleidingen.

Naast de kennis over honden beschik ik ook over een Wildernis-EHBO diploma en zeer ruime outdoor ervaring in onherbergzame gebieden.

© Copyright - True Nature Trails