Wie zijn wij?

Visie

Avontuur in de natuur is iets wat in geen enkel hondenleven mag ontbreken. Maar dan wel avontuur in een rustige omgeving met kleine groepen honden.

Het welzijn van de honden staat in alle reizen centraal. Een ontspannen setting, veel ruimte en privacy en vooral begrip voor de behoeften van jouw hond.

Stress bij honden is een zeer onderbelicht thema in hondenland. Lees hierover ook mijn blog over hondenevenementen waar ik dieper in ga op dit onderwerp. In alle reizen wordt aandacht geschonken aan dit thema.

Kleinschalig

Op reis gaan met de hond is ook voor de hond een spannende beleving. Zoals je hebt kunnen lezen in het blog over hondenevenementen, zijn nieuwe ontmoetingen met andere honden ook een reden voor stress. Daarom zijn de reizen van True Nature Trails kleinschalig. We doen er alles aan om stress zoveel mogelijk te vermijden.

Indien er sprake is van een hotelreis, dan zijn de kamers groot en ruim en zo ingericht met respect voor de persoonlijke zone van iedere hond. Per hond wordt bekeken welke behoeften er zijn.

Deskundige begeleiding

In mijn dagelijkse werk als holistische animal & human lifestyle coach, werk ik veel met getraumatiseerde honden en/of honden met gedragsproblemen en hun begeleiders. Al jaren ben ik holistisch gedragstherapeut, Bowentherapeut voor honden en ben ik geschoold via allerlei cursussen en training op het gebied van angst, agressie, hondenvoeding, telepathie met dieren, gedrag, T-touch en massage.

Ik heb de nodige weg afgelegd in mijn zelfontwikkeling en begeleid mensen met honden op therapeutische basis, onder de naam Balansbrenger, zowel fysiek als emotioneel. Een gezonde relatie tussen mens en dier is een continue afstemming in het moment met respect voor ieders behoeften. Je kunt hier een kijkje nemen in de diverse opleidingen.

Naast de kennis over honden beschik ik ook over een Wildernis-EHBO diploma en zeer ruime outdoor ervaring in onherbergzame gebieden.

Wie zijn wij?