Slide thumbnailVakanties met honden

Over Lucy, Lizzy & Anouk

24 uur met Anouk & de hondjes

Eén van de onderdelen van op reis gaan met True Nature Trails is dat je samen bent met mij & mijn hondjes, Lucy (r) & Lizzy (l). Wat betekent dat nou? En wat was de betekenis van Taka in dit verhaal?

Het avontuur is mij met de paplepel ingegoten. Op 2 jarige leeftijd deed ik mijn eerste belevingen op in Scandinavië en de weidse natuur heeft al jaren mijn hart gestolen. Na vele backpackreizen over alle werelddelen heeft Scandinavië een bijzondere plek in mijn hart veroverd. De ruimte, de stilte, de rust en de diversiteit aan natuur brengen iedere cel in mijn lijf tot leven. De eerste keer dat ik met mijn backpack door Noorwegen trok, ontstond de droom om dit met mijn hond te doen. Die droom werd in 2016 vervuld met Taka (inmiddels overleden).

De magie van zo’n reis is niet met woorden uit te leggen. Het is uniek, avontuurlijk en iets wat je simpelweg zelf moet ervaren, VOELEN! Het is mijn passie om dit met mensen te mogen delen, om mensen en hun honden een onvergetelijke ervaring te laten opdoen.

Ik ben zeer positief ingesteld en ben een echte levensgenieter. Ik heb de natuur zeer lief en besteed dan ook veel aandacht aan duurzaamheid. Biologische voeding is voor mij de norm, veel tijd met mijn honden in de natuur besteden ook.

Ik heb de nodige weg afgelegd in mijn zelfontwikkeling, een dankbaar pad met een hoop zweet en tranen. Maar inmiddels voel ik mij meer dan ooit in mijn kracht en ik hoop dat iedereen zo’n punt in zijn/haar leven mag bereiken. Met een open-minded instelling help ik graag mensen op hun levenspad.

Ik hou van de simpele dingen van het leven, de kleuren van de bloemen, de wind, de geur van gebakken knoflook, een warm theetje en zeker ook de stilte. En niet te vergeten de genietfactor van mijn honden, hun adem in de lucht, ze zien genieten van hun vrijheid, ze horen knorren tijdens hun slaap, dat soort momenten zijn onbetaalbaar. Het leven is te mooi om niet voluit te leven.

Ik hoop dat ik jou ook dit gevoel kan laten ervaren, het gevoel van simpelweg ZIJN, het gevoel van samenzijn met je hond… weg uit je hoofd, geland in je gevoel…

© Copyright - True Nature Trails