Workshop mantrailingMantrailing

Workshop MANTRAILING

Super gave, drie uur durende workshop mantrailing.

Mantrailing is het zoeken naar een vermist persoon, waarbij de hond met zijn neus werkt. Tijdens het speurwerk kijken we naar de ervaring van het individu en passen de moeilijkheidsgraad daarop aan. Iedere hond kan speuren, het is voor ons boeiend als wij mee mogen doen.

In deze workshop ga je zien, hoe kundig honden zijn met hun reukorgaan, een heel bijzonder zintuig, die vele, vele malen sterker werkt dan de menselijk neus. We gaan zoeken naar een vermist persoon.

Speuren is een natuurlijke bezigheid, waarbij de opwinding laag wordt gehouden, de hond blijft daardoor fysiek rustig terwijl het mentaal inspannend is. Speuren geeft een boost aan het zelfvertrouwen van je hond. Het is een super fijne manier om samen bezig te zijn, zonder stress en fysieke nadelen.

Geef je snel op, er is plaats voor maximaal 7 honden.

Data locatie Ede:
zaterdag 26 november 2022 10.00 – 13.00
zaterdag 17 december 13.30 – 16.30
zondag 22 januari 10.00 – 13.00

𝐕𝐨𝐨𝐫𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧:
Minimale leeftijd van de hond is 11 maanden.
Gebruik van tuigje is verplicht
Gebruik van lange lijn, minimaal 5 meter is verplicht (ook te leen)
Bijdrage: 75 euro per deelnemende hond
Inschrijven gaat op volgorde van aanmelding en betaling.

Deze workshop wordt gegeven door Marian de Lange & Anouk Smit

Marian
06-28888616
marian.mydogsmind@gmail.com
www.mydogsmind.nl

&

Anouk
06-22228774
info@truenaturetrails.com
www.truenaturetrails.com

Over Marian:
Marian heeft haar sporen verdiend met meer dan 25 jaar ervaring in de hondenbranche met haar eigen praktijk, waarbij ze mens en hond individueel coacht. In groepsverband geeft zij speurlessen en belevingswandelingen. Marian is een pionier in haar omgang met honden. Vele cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van gedrag, speuren, energetisch werk, gezondheid, voeding, communicatie tussen mens & dier, lichaamswerk mens & dier & toegepaste zooantropologie. Momenteel volgt zij de opleiding Iriscopie voor Dieren. Zie hier voor een volledige weergave van haar cv.

Over Anouk:
Ook Anouk heeft vele jaren ervaring op verschillende vlakken bij mens en dier. Na de opleiding gedragstherapie heeft zij een eigen visie ontwikkeld, een visie zonder conditioneringen en commando’s. Dit is waar Marian en Anouk elkaar hebben gevonden. Ook zij heeft vele trainingen, cursussen en workshops gevolgd op het gebied van gedrag, energetisch werk, gezondheid, voeding, communicatie tussen mens & dier, lichaamswerk mens & dier.

 

nl_NL