WATERPRET & SPEUREN

BOEK NU!

 WORKSHOP WATERPRET & SPEUREN

Fantastische drie uur durende workshop waarbij we waterspel en speuren afwisselen.

Bij het waterspel gaan we kijken of jouw hond wil zwemmen puur vanuit zijn eigen beleving. Wanneer ze dit onder de knie krijgen of al hebben gaan we een stapje verder zodat ze zelfstandig speeltjes en/of dummy’s uit het water ophalen en wie weet wat nog meer allemaal….

Plezier en eigen tempo staat voorop. Niets moet, de waterbeleving is al een ervaring op zich. Tijdens deze workshop ontdek je hoe oplossingsgericht jouw hond is, het gaat er met name om dat je hond zelf ontdekt waartoe hij in staat is.

Tijdens het speurwerk kijken we naar de ervaring van jouw hond en passen de moeilijkheidsgraad van de oefeningen daarop aan. Iedere hond kan speuren, het is voor ons boeiend als wij mee mogen doen, zodat je werkelijk samen bezig bent.

In deze workshop ontdek je hoe waanzinnig de neus van de hond is. Bovendien vinden honden het super leuk om van alles met hun neus te kunnen doen. Het plezier wat ze hebben in het zoeken, het speuren geeft mentale uitdaging en veel voldoening. Je leert te letten op de verfijnde communicatie waar honden van nature mee werken.

We volgen o.a. een geurspoor, gaan op zoek naar kruidenzakjes, leren de hond om iets te zoeken wat je zelf kwijt bent geraakt en we maken een start met detectiewerk.

Er is ochtendworkshop van 10.00u tot 13.00u en middagworkshop van 14.00u tot 17.00u. Bij opgave kun je je voorkeur opgeven voor de ochtend of middag maar we plannen eerst de ochtendgroep vol, dan de middag!

Er is plek voor maximaal 8 honden per workshop. Tijdens de workshop worden de groepen opgesplitst, zo zijn 4 honden aan het speuren en 4 honden zijn in het water bezig 1 voor 1!

Tussendoor houden we pauze, wij verzorgen de koffie/ thee en wat lekkers.

Benodigdheden:
Water voor je hond
Kleed of matje
Grote handdoek of badjas voor je hond
Tuig en lange lijn
Stoeltje of krukje
Op het terrein wordt parkeergeld gevraagd, dit kun je alleen voldoen met pin

Geef je snel op, er is plaats voor maximaal 8 honden per workshop.

Data & locatie:
Omgeving Arnhem
zaterdag 14 oktober 10.00 – 13.00u
zaterdag 14 oktober 14.00 – 17.00u

𝐕𝐨𝐨𝐫𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧:
Minimale leeftijd van de hond is 10 maanden.
Gebruik van tuigje is verplicht
Gebruik van lange lijn, minimaal 5 meter is verplicht (ook te leen)
Loopse teven kunnen helaas niet deelnemen
De honden blijven gedurende de workshop aan de lijn tenzij Anouk of Marian aangeven dat ze los kunnen
Bijdrage: 89,50 euro per deelnemende hond, contant te voldoen.
Inschrijven gaat op volgorde van aanmelding.

Deze workshop wordt gegeven door Marian de Lange & Anouk Smit

Marian
06-28888616
marian.mydogsmind@gmail.com
www.mydogsmind.nl

&

Anouk
06-22228774
info@truenaturetrails.com
www.truenaturetrails.com

Over Marian:
Marian heeft haar sporen verdiend met meer dan 25 jaar ervaring in de hondenbranche met haar eigen praktijk, waarbij ze mens en hond individueel coacht. In groepsverband geeft zij speurlessen en belevingswandelingen. Marian is een pionier in haar omgang met honden. Vele cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van gedrag, speuren, energetisch werk, gezondheid, voeding, communicatie tussen mens & dier, lichaamswerk mens & dier & toegepaste zooantropologie. Momenteel volgt zij de opleiding Iriscopie voor Dieren. Zie hier voor een volledige weergave van haar cv.

Over Anouk:
Ook Anouk heeft vele jaren ervaring op verschillende vlakken bij mens en dier. Na de opleiding gedragstherapie heeft zij een eigen visie ontwikkeld, een visie zonder conditioneringen en commando’s. Dit is waar Marian en Anouk elkaar hebben gevonden. Ook zij heeft vele trainingen, cursussen en workshops gevolgd op het gebied van gedrag, energetisch werk, gezondheid, voeding, communicatie tussen mens & dier, lichaamswerk mens & dier.